Աղջիկը կտրեց կիտրոնը և մեջը աղ լցրեց. Երբ տեսա արդյունքը, նույնն արեցի

Like on FB:

Կիտրոնը շատ օգտակար հատկություններ ունի, որոնք առողջության համար առավելագույն օգտակարությամբ օգտագործում են Հնդկաստանում, ահա թե ինչպես:

Կիտրոնը հարուստ է С և В վիտամիններով, նաև պարունակում է կիտրոնաթթու և հանքային նյութեր, այդ թվում՝ կալցիում և ֆոսֆոր: Սրանք առավել կարևոր սննդանյութերն են, որոնք օրգանիզմին անհրաժեշտ են ճիշտ աշխատանքի համար: Կիտրոնը հզոր հակաօքսիդանտ է, կարող է կանխել օրգանիզմում վնասակար նյութերի կուտակումը: Դա նպաստում է աղիների նորմալ գործունեությանը և օգնում է լուծել մարսողական խնդիրները: Կիտրոնը նաև շատ հարմար է նյութափոխանակության կարգավորման համար, հատկապես առավոտյան ուտելու և տաք ջրով խմելու դեպքում:

Կա կիտրոնի օգտակարությունը մեծացնելու միջոց: Հնդկական բաղադրատոմս է, որն օգտագործում են նունիսկ Հյուսիսային Աֆրիկայում:

Ի՞նչ է դա. Խոսքը ֆերմենտացված կիտրոնի մասին է

Խմորման և աղի շնորհիվ՝ կիտրոնի մեջ ավելանում են ֆերմենտները, վիտամինները և հանքանյութերը, ինչը այն դարձնում է 3 անգամ ավելի օգտակար և արդյունավետ:

Ինչ է կիտրոնի խմորումը: Դրա համար մի քանի քայլ է հարկավոր անել:

Նախ պետք է վերցնել բավական մեծ ապակե տարա, դրա մեջ դնել կիտրոնները: Այն լվացեք և թողեք չորանա:

4-5 կիտրոնը լավ լվացեք կերակրի սոդայի ջրով:

Ամեն կիտրոնի վրա 2-ական կտրվածք արեք և դրանց վրա աղ քսեք: Մանրամասնորեն սեղմեք աղը, որ այն հասնի միջուկին:

Ապակե տարայի մեջ մի բուռ խոշոր աղ լցրեք, դրեք կիտրոնները՝ իրար մեջ սեղմելով: Կարևոր է շերտերի մեջ հնարավորինս շատ աղ լցնել: Փակեք տարան, թողեք 3 օր ոչ թե արևի տակ, այլ չոր, լավ օդափոխվող, լույսի ուղիղ աղբյուրներից պաշտպանված տեղում: 3 օր անց կարող եք կիտրոնն օգտագործել ըստ ճաշակի:

Այն հարմար է և՛ ուտեստներ պատրաստելու, և՛ թեյին ու տարբեր ըմպելիքներին բույր հաղորդելու համար:

Բացի դրանից՝ հակաօքսիդանտների առկայության և որպես ուժեղացուցիչ՝ աղի ազդեցության շնորհիվ՝ կարող եք Ձեր մաշկը դարձնել փայլուն, հարթ և փափուկ, մաշկային ճարպից մաքուր և էլաստիկ:

Բացի դրանից՝ կիտրոնը արյունահոսությունը դադարեցնող և ախտահանիչ հրաշալի միջոց է, որը նաև նվազեցնում է գլյուկոզայի մակարդակն արյան մեջ:

Ակնհայտ է, որ այն արդյունավետ հակաբակտերիալ, հականեխիչ միջոց է: Աղով կիտրոնը լավ իջեցնում է արյան ճնշումը, օգտակար է գորտնուկների և կոշտուկների վերացման համար, բուժում է բորբոքված լնդերը, արտրիտը և ռևմատիզմը, երակների վարիկոզ լայնացումը, մրսածությունը և գրիպը…

Ամռանը լավ է այդ կիտրոնն օգտագործել տաք թեյի հետ, որը կօգնի բեռնաթափել շնչուղիները:

Պարզապես կիտրոնը հանեք տարայի միջից, լվացեք աղի ավելցուկը և օգտագործեք փոքր կտորներով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ

Popular

6 առողջական խնդիրներ, որոնք առաջանում են սեռական հարաբերության բացակայության արդյունքում
Կնոջ 4 վիճակ, որոնք ընդմիշտ գրավում են տղամարդկանց
Նստատեղի նյարդի բորբոքմանը հրաժեշտ տվեք ընդամենը 10 րոպեում այս բնական միջոցով
Միայն ամենաուշադիր մարդը կարող է 5 վայրկանում գտնել նապաստակին այս նկարում
Ամենաօգտակար մթերքը լյարդի և երիկամների համար
Տղան ծնվում է այն ժամանակ, երբ կինն ավելի ուժեղ է ամուսնուց
Ինչ է կատարվում օրգանիզմում սեքսի ընթացքում և ինչով է այն օգտակար
Թեստ․ Ճանաչո՞ւմ եք հայ մեծերին դեմքով
20+ ուշագրավ կադրեր, որոնք արվել են ճիշտ պահին (Photo)

Latest

Քսենիա Սոբչակը ռեպորտաժ է նկարահանել ՀՀ-ում տիրող իրավիճակի մասին (Video)
5 գործոն, որոնք բարձրացնում են գլխուղեղի կաթվածի հավանականությունը
Թեստ հանելուկ․ Գուշակեցի՞ք, թե որ համեմունքն էր
Ի՞նչ է հաստ աղիքի պոլիպն ու որ դեպքերում է այն վտանգավոր
Սուպեր Սաքոն նշանվել է. Ո՞վ է ռեփերի սիրելին (Photo, Video)
Ինչի՞ց են վախենում կանայք…
Ի՞նչ է տեղի ունենում օրգանիզմի հետ համբույրի ժամանակ
Փորի ճարպից ազատվելու էֆեկտիվ եղանակ` ընդամենը 1 օրում. 100% աշխատող միջոց
Ինչպես գայթակղել և պահել տղամարդուն