Ատամները սպիտակեցնելու հանճարեղ եղանակ

Like on FB:

Անթերի սպիտակ ժպիտը շատերի երազանքն է։

Ատամների սպիտակեցման բազում պրոֆեսիոնալ մեթոդներ կան՝ ֆոտոսպիտակեցում, սպիտակեցում լազերի միջոցով։

Կարճ ժամանակում այս մեթոդները հիանալի արդյունք են ապահովում։

Սակայն նման թանկարժեք պրոցեդուրաները բոլորը չէ, որ կարող են թույլ տալ իրենց։

Ուստի zNews-ը ձեզ է ներկայացնում ոչ պակաս արդյունավետ ատամների սպիտակեցման միջոց տան պայմաններում։

Ինչպես սպիտակեցնել ատամները տնային պայմաններում

Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Թուրինջի յուղ
  • Նարինջի յուղ
  • Թեյի ծառի 2 կաթիլ եթերային յուղ
  • 1 թեյի գդալ բժշկական սպիր
  • 100գ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Եթերային յուղերը պետք է լցնել բժշկական սպիրտի մեջ և ստացված խառնուրդին ջուր ավելացնել։

Խառնուրդը օգտագործեք շաբաթական 2 անգամ՝ ողողելով բերանի խոռոչը։

Պրոցեդուրայի ավարտից հետո բերանը պետք է ողողել տաք ջրով։

Այս եթերային յուղերը ոչ միայն կսպիտակեցնեն ատամները, այլ նաև կբարելավեն բերանի խոռոչի ընդհանուր վիճակը։

Popular

Ստուգիր գիտելիքներդ. դեռ ոչ ոք իդեալական 10 չի հավաքել այս թեստից առանց արտագրելու
8 սովորություններ, որոնք տառացիորեն կործանում են մեր ողնաշարը
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Ախտանշաններ, որոնք վկայում են յոդի անբավարար մակարդակի մասին
Ամենաանհամապատասխան զույգերն ըստ Կենդանակերպի նշանների
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
Ցավի 8 տեսակներ, որոնք տղամարդը երբեք չպետք է անտեսի
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Կլիմաքսի նախանշանները ճանաչելով՝ կարելի է հետաձգել այն․ ահա, թե ինչին պետք է ուշադրություն դարձնեք

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»