Բանջարեղեն, որն օգնում է պայքարել մի շարք հիվանդությունների դեմ

Like on FB:

Սմբուկը հարուստ է սննդարար նյութերով, ինչն այս բարջարեղենն անփոխարինելի է դարձնում:

Med2.ru-ի հաղորդմամբ՝ սմբուկը խորհուրդ է տրվում առողջության հետ կապված մի շարք խնդիրների դեպքում:

Այս բանջարեղենը մեծ քանակով հակաօքսիդանտներ է պարունակում՝ նյութեր, որոնք օրգանիզմը պաշտպանում են ազատ ռադիկալների վնասակար ազդեցությունից:

Այս նյութերը կարող են վնասել բջիջները, արագացնել ծերացումը:

Սմբուկը հարուստ է նաև նյութերով, որոնք օգնում են իջեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը՝ կանխարգելելով սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդությունների զարգացումը:

Սմբուկը նպաստում է սրտի, անոթային համակարգի աշխատանքին:

Սմբուկն առանձնանում է սննդարար նյութերի պարունակությամբ. այն հարուստ է բջջանյութով, պեկտինով, սպիտակուցներով, կալիումով, կալցիումով, ֆոսֆորով, երկաթով, նատրիումով, C, B1, B2, B5, PP վիտամիններով:

Այն խորհուրդ է տրվում մարդկանց, ովքեր փորձում են թողնել ծխելը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ

Popular

Ստուգիր գիտելիքներդ. դեռ ոչ ոք իդեալական 10 չի հավաքել այս թեստից առանց արտագրելու
8 սովորություններ, որոնք տառացիորեն կործանում են մեր ողնաշարը
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Ախտանշաններ, որոնք վկայում են յոդի անբավարար մակարդակի մասին
Ամենաանհամապատասխան զույգերն ըստ Կենդանակերպի նշանների
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
Ցավի 8 տեսակներ, որոնք տղամարդը երբեք չպետք է անտեսի
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Կլիմաքսի նախանշանները ճանաչելով՝ կարելի է հետաձգել այն․ ահա, թե ինչին պետք է ուշադրություն դարձնեք

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»