Ներկայացնում ենք բիսկվիթի բաղադրատոմս, որը կարելի է երկու եղանակով պատրաստել՝ ջեռոցում կամ մուլտիվառարանում:
Ինչպես պատրաստել ջեռոցում՝ տեսեք ստորև:
Իսկ մուլտիվառարանի դեպքում դրեք «Թխել» ռեժիմը և ժամանակ (50 րոպե):
Ձայնային ազդանշանից հետո բիսկվիթը հանեք, շրջեք և թխեք ևս 50 րոպե:
Բաղադրիչները՝
- Ձու՝ 4 հատ
- Շաքարավազ՝ 1,5 բաժակ
- Վանիլային շաքարավազ՝ 10 գ
- Լիմոնադ՝ 1 բաժակ
- Արևածաղկի ձեթ՝ 1 բաժակ
- Ցորենի ալյուր՝ 3 բաժակ
Պատրաստումը՝
Ալյուրը մաղեք փխրեցուցիչի հետ:
Առանձին ամանի մեջ հարեք ձվերը սովորական և վանիլային շաքարավազի հետ:
Շարունակելով հարել՝ լցրեք արևածաղկի ձեթը, հետո՝ լիմոնադը:
Մաս-մաս ավելացրեք ալյուրը:
Խմորը լցրեք կարագով պատված թխելու ձևամանի մեջ:
Դրեք ջեռոցը 40 րոպեով 180 աստիճանով:
Պատրաստի լինելը ստուգեք փայտիկով: Թխվելուց հետո բիսկվիթը 20 րոպե թողեք անջատված ջեռոցում:
Հետո ձևամանը հանեք և անմիջապես միջից հանեք բիսկվիթը: