
Այսօր zNews-ը բազուկով աղցանի մի քանի շատ համեղ բաղադրատոմս է առաջարկում, որոնք հրաշալի տարբերակ են նաև նրանց համար, ովքեր ցանկանում են նիհարել։
Բազուկով, ընկույզով և սալորաչրով աղցան
Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են
- 1 խաշած բազուկ
- 100 գրամ ընկույզ
- 2 սալորաչիր
- 2 պճեղ սխտոր
- 2 ճ․գ․ բուսայուղ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սև սալորաչիրը 30 րոպե թրջեք ջրի մեջ։
Բազուկը քերիչով անցկացրեք, կտրատեք սալորաչիրը, ավելացրեք ճզմած սխտորը, ընկույզը, բուսայուղը, աղը, լավ խառնեք բոլոր բաղադրիչները։
Բազուկով ֆիթնես-աղցան
Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են
- 2 բազուկ
- 1 խնձոր
- 1 փոքր գազար
- 1 միջին չափսի սոխ
- 250 գրամ թարմ կաղամբ
- 3 ճ․գ․ բուսայուղ
- 2 թ․գ․ խնձորի քացախ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Ցանկացած կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Բազուկը և գազարը մաքրեք, քերիչով անցկացրեք։
Քերեք նաև խնձորը։
Սոխը և կաղամբը ձողիկներով կտրատեք։
Այս ամենը խառնեք իրար։
Ավելացրեք քացախը, աղը, բուսայուղը և կանաչին։
Բազուկով և բրնձով կշտացնող աղցան
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 1 խաշած բազուկ
- 1 խաշած գազար
- 150 գրամ խաշած բրինձ
- 1 ճ․գ․ պահածոյացված եգիպտացորեն
- 8 զեյթուն
- 1 ճ․գ․ ձիթայուղ
- 1 թ․գ․ սոյայի սոուս
- ½ թ․գ․ խնձորի քացախ
- Թարմ կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Բազուկն ու գազարը քերիչով անցկացրեք։
Բրինձը խառնեք եգիպտացորենի հետ։
Առանձին-առանձին ափսերի մեջ դրեք բանջարեղենը, կանաչին, զեյթունն ու բրինձը։
Վրան լցրեք սոյայի սոուսը, քացախն ու բուսայուղը։
Ուտելուց անմիջապես առաջ բաղադրիչները խառնեք իրար։
Բազուկով և նեխուրի արմատներով աղցան
Բաղադրիչներ
- 1 բազուկ
- 1 գազար
- ½ նեխուրի արմատ
- ½ գլուխ կաղամբ
- 1 ճ․գ․ լիմոնի հյութ
- 2 ճ․գ․ քունջութի սերմ
- ½ նարինջ
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Թարմ կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբը բարակ կտրատեք և մի թեթև ձեռքերով սեղմեք։
Բազուկը, գազարն ու նեխուրը քերեք։
Նարինչը կտրատեք։
Այս ամենը խառնեք մանր կտրատած կանաչիով, քունջութով, լիմոնի հյութով և բուսայուղով։
Ըստ ճաշակի աղ արեք։
Տոնական աղցան «Տիրուհի»
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 1 խաշած բազուկ
- 120 գրամ ֆետա պանիր
- 1 մանդարին
- 1ճ․գ․ նռան հատիկ
- ¼ գլուխ կարմիր սոխ
- 1թ․գ․ ֆրանսիական մանանեխ
- 2 թ․գ․ բուսայուղ
- 1 ճ․գ․ ցանկացած տեսակի ընդեղեն
- Թարմ կանաչի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբը, բազուկն ու պանիրը խորանարդիկներով կտրատեք։
Սոխը բարակ կիսալուսնաձև կտրեք։
Ափսեի վրա շերտերով շարեք բազուկը, պանիրը, սոխը։
Զարդարեք նռան հատիկներով, մանդարինцм և կտրատած ընկույզով։
Մատուցելուց առաջ աղցանի վրա մանանեխի, աղի և բուսայուղի սոուս խառնուրդ լցրեք։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին