
Այսօր թխելու ենք երկար սպասված թռչնի կաթ թխվածք ը, մի համեղ նրբություն անչափ փափուկ և հալվող։
Անհնար է սա չփորձել թե պատրաստել, և թե ուտել։
Բաղադրիչներ
Թռչնի կաթ խմոր
- Կարագ — 50 գր․
- Շաքարավազ — 200 գր․
- Ձու — 3 հատ
- Մեղր — 2 ճ․ գդ
- Կաթ — 3 ճ․ գդ․
- Սոդա — 1 թեյի գդալ
- Քացախ — 1 թ․ գդ․
- Ալյուր — 3 բաժակ
Թռչնի կաթ Կրեմ
- Շաքարավազ — 100 գր․
- Ալյուր — 3 ճ․ գդ․
- Կաթ — 300 գր․
- Կարագ — 150 — 200 գր․
- Վանիլին — 0,5 թ․գդ
Գլազուր
- Կակաո — 3 ճ․ գդ
- Շաքարավազ — 3 ճ․գդ․
- Կաթ կամ ջուր — 100 գր․
- Կարագ կամ ձեթ — 75 գր․
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ