Պատրաստում ենք փափուկ, բարձր և անչափ համեղ պոնչիկներ։
Բաղադրամասեր
- Դեղնուց – 3 հատ,
- Շաքարավազ – 50 գ,
- Աղ – 2 գ,
- Վանիլային շաքար – 15 գ,
- Կաթ – 270 գ,
- Չոր խմորիչ – 5-11 գ,
- Ալյուր – 500 գ (4 բաժակ),
- Կարագ – 50 գ (2 ճաշի գդալ),
- Եփած խտացրած կաթ – 350 գ (1 հատ),
- Շաքարի փոշի – 1 ճաշի գդալ,
- Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ