
Ձուն ամենապարզ և պահանջված ուտեստն է նախաճաշին։
Բժիշկները համոզված են օրգանիզմի համար ձվի օգտակարության մեջ և խորհուրդ են տալիս առավոտյան օգտագործել եփած ձվեր, որպեսզի լիցքավորեք օրգանիզմն էներգիայով ամբողջ օրվա համար։
Այս մթերքի տեսքը մեզ բոլորիս վաղուց հայտնի է, դա է՝ կեղև, սպիտակուց և ներսում դեղնուց։ Սակայն գոյություն ունեն ձուն պատրաստելու բազմաթիվ միջոցներ, որոնք տարբերում են դրա տխուր և մշտական տեսքից։
Ճապոնական խոհանոցն առաջարկում է ողջ աշխարհին ձուն պատրաստելու անսովոր մի տարբերակ։ Այս տարբերակով ձուն եփելուց հետո ամեն ինչ կստացվի հակառակը, և դեղնուցը արտաքինից կպատի սպիտակուցին։
Մանրամասները դիտեք տեսանյութում
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ