
Ես պատրաստում եմ այն կոտլետները ոչ միայն պասի ժամանակ, այլ նաև, երբ որոշում եմ անցկացնել թեթև օր։
Բաղադրիչներ՝
- 0,7 կգ կաղամբ,
- 2 կարտոֆիլ,
- 2 սոխ,
- 5 ճաշի գդալ սպիտակաձավարի շիլա,
- աղ՝ ըստ ճաշակի,
- 30 գրամ արևածաղկի ձեթ` տապակելու համար,
Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլը քերում ենք քերիչով։
Կաղամբը մանր կտրում ենք և գցում ջրի մեջ, որն արդեն եռում է։
Եփում ենք այնտեղ մոտ 10 րոպե։
Եթե թարմ կաղամբ չէ, ապա՝ ավելի երկար։
Մաքրում ենք սոխը և կտրում։
Տապակում ենք թավայի մեջ։
Խառնում ենք բոլոր բաղադրիչները։
Հանգիստ ենք թողնում ֆարշը 20 րոպե, որպեսզի շիլան հասունանա։
Ձևավորում ենք կոտլետները, պատում ենք ալյուրով բոլոր կողմերից և տապակում թավայի մեջ։
Բարի ախորժակ։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ