Պատրաստում ենք «Լուլա-քյաբաբ»։
Բաղադրիչները
- Տավարի յուղոտ միս – 500գր
- Խոզի ճարպ – 100գր
- Գլուխ սոխ – 200գր
- Ձվի դեղնուց – 1 հատ
- Թարմ կանաչի – 1 կապ
- Աղացած սև պղպեղ, աղ
Պատրաստումը
Տավարի միսը, խոզի ճարպը, սոխը և կանաչին 2 անգամ անցկացնել մսաղացով:
Պատրաստված զանգվածի մեջ ավելացնել դեղնուցը, համեմունքը և լավ խառնել:
Այնուհետև զանգվածը պետք է ծեծել սեղանի վրա: Հետո բաժանել մասերի և դրանից փոքրիկ երշիկներ պատրաստել:
Երշիկներն անցկացնել փոքրիկ շամփուրների վրա և տեղավորել կրակակալի կամ ջեռոցի ցանցի վրա:
Ցանցի տակ դնել ջեռոցի կաղապարը, որպեսզի յուղը թափվի կաղապարի մեջ:
Ջեռոցը տաքացնել մինչև 250 աստիճան և միսը տապակել 15 րոպե մի կողմից, 5 րոպե՝ մյուս կողմից:
Բարի ախորժակ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ