
Պատրաստեք այս տորթն առանց ջեռոցի, և կարելի է պատրաստել ցանկացած տոնի ժամանակ։
Այն շատ արագ է պատրաստվում, պարզ է և հասանելի։
Բաղադրիչներ՝
- Թխվածքաբլիթ՝ 220 գրամ,
- Դառը շոկոլադ՝ 220 գրամ,
- Սերուցք՝ 160 գրամ,
- Կարագ՝ 2 ճաշի գդալ։
Գլազուր՝
- Դառը շոկոլադ՝ 110 գրամ,
- Սերուցք՝ 80 մլ,
- Կարագ՝ 1 ճաշի գդալ։
Պատրաստման եղանակը՝
Տորթի ձևամանը պատել փայլաթիթեղով։ Քսել կարագ։ Թխվածքաբլիթները փշրել։ Ամանի մեջ դնել շոկոլադը։
Կարագը և սերուցքը դնել կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա, հալեցնել և եռացնել։ Այս խառնուրդին ավելացնել շոկոլադը և խառնել մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Շոկոլադե խառնուրդին ավելացնել մանրացրած թխվածքաբլիթները և զգուշորեն խառնել։ Դնել այս խառնուրդը պատրաստի ձևամանի մեջ։
Դնել ձևամանը սառցախցիկում 3 ժամ։ Հանել տորթը սառցախցիկից։ Փոքր կաթսայի մեջ եռացնել՝ խառնելով սերուցքն ու կարագը, ինչպես նաև լցնել շոկոլադի խառնուրդը։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ