Շատերն են սովոր օգտագործել սպիրտի թրջոցը, սակայն այն կատեգորիկ արգելված է ջերմություն ունենալու դեպքում։
Իսկ քացախի հիման վրա պատրաստած թրջոցը կարող եք անել անգամ ջերմություն ունենալու դեպքում։
Բաղադրատոմսը կարող եք տեսնել ստորև։
Բաղադրիչներ
- 2 կարտոֆիլ,
- 1 ճաշի գդալ քացախ։
Պատրաստման ընթացքը
- Կարտոֆիլը հարկավոր է քերել քերիչով։
- Նրանից հյութ քամել։
- Ավելացրեք քացախ։
- Փաթաթեք թանզիֆով (մի քանի շերտ) և 2 ժամ դրեք կոկորդին։
Եղեք առողջ։
Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ