Ըմպելիքը, որի մասին այսօր խոսելու ենք, օժտված է բազմաթիվ օգտակար հատկություններով։
Այն պատրաստվում է կարմիր կաղամբից։
Այն պարունակում է անտոցիան։
Անտոցիանները և ֆիտոցինդները վերացնում են մարդու վրա ճառագայթման վնասակար հետևանքները, կանխում են թոքախտի զարգացումը։
Այս կարմիր կաղամբը նվազեցնում է ճնշումը, ամրացնում է անոթները և դարձնում է դրանք ավելի ճկուն։
Կաղամբի հյութն օրգանիզմից հանում է տոքսինները և մաքրում է լյարդը։
Կանոնավոր կերպով կաղամբի հյութ խմելը երկու անգամով նվազեցնում է կրծագեղձի քացկեղի հավանականությունը։
Մանրամասները դիտեք տեսանյութում․
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ