Մածունով գաթա․ դիտեք այս համեղ գաթայի պատրաստման եղանակը։
Բաղադրամասեր
- Խմորի համար՝
- 250 գ կարագ կամ մարգարին,
- 1 հատ ձու,
- 50 գ շաքարավազ,
- Վանիլին,
- 250 մլ մածուն,
- 2 ճաշի գդալ թթվասեր,
- 1 թեյի գդալ սոդա,
- +/- 400 գ ալյուր,
Միջուկի համար՝
- 250 գ ալյուր,
- 200 գ շաքարավազ,
- 1 ճաշի գդալ պնդուկ,
- Վանիլին, 50-60 մլ բուսայուղ,
- Վրան քսելու համար՝
- 2 հատ դեղնուց,
- 1 ճաշի գդալ կաթ
Պատրաստման եղանակը
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ