
Այսօր zNews-ը որոշել է ներկայացնել ձեզ վրացական ոճով պատրաստվող ամենահամեղ խորտիկները՝ բադրիջանի լցոնած ռուլետներ։
Պատրաստելու համար մեզ անհրաժեշտ է.
- 2 բադրիջան
- 150 գրամ «Բրինզա» պանիր
- 100 գրամ կաթնաշոռ
- Կանաչի (համեմ, օրեգանո, մաղադանոս)
- 2 պճեղ սխտոր
- Ընկույզ
- Նուռ
Սկսում ենք պատրաստել
1. Բադրիջանները լվանում ենք և բարակ շերտերով կտրատում։
2. Տապակը դնում ենք կրակին և լավ տաքացնում ենք։ Հետո դնում ենք բադրիջանի շերտերն ու լավ տապակում մինչև ոսկեգույն դառնալը։ Լավ կլինի օգտագործել չկպչող ծածկույթով թավա և յուղ ընդհանրապես չանել։
3. Մանր կտրատում ենք կանաչին և լցնում թասիկի մեջ։ Ավելացնում ենք պանիրը և կաթնաշոռը։ Ճզմում ենք սխտորը։ Ըստ ցանկության աղ և պղպեղ ենք անում, և ամենը լավ խառնում ենք։ Ընկույզը աղում ենք կամ ծեծում, ավելացնում ենք միջուկին։
4. Վերցնում ենք բադրիջանի շերտը, վրան քսում ենք միջուկը և ռուլետի պես փաթաթում։ Այդպես փաթաթում ենք տապակած բոլոր շերտերը։ Պատրաստի ռուլետները դնում ենք մատուցման ափսեի մեջ և զարդարում նռան հատիկներով։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին