Դոնդողն ամենաարդյունավետ մթերքներից է, որն օգնում է վերադարձնել եղունգների ամրությունը:
Այն մեծ քանակությամբ սպիտակուց է պարունակում, ինչը ոսկրային հյուսվածքների հիմքն է, նաև եղունգների բաղադրիչ է:
Կոսմետիկ պրոցեդուրաների ժամանակ դոնդողի պարբերական օգտագործումը կօգնի լավացնել եղունգների վիճակը, կկանխի դրանց շերտավորումը և դյուրաբեկությունը:
Դոնդողն օգտակար ամինաթթուներ է պարունակում, որոնք դրականորեն են ազդում եղունգների աճի և վիճակի վրա:
zNews-ը ներկայացնում է 3 պարզ ժողովրդական միջոց, որոնք հրաշքներ են գործում եղունգների հետ:
Բաղադրատոմս №1
Անհրաժեշտ բաղադրիչները՝
- 1 ճ. գ. դոնդողի հատիկներ
- 1 բաժակ տաք եռացած ջուր
Կիրառումը՝
1. Մաքուր տարայի մեջ լցրու դոնդողը և բացիր ջրով: Եթե հատիկները չեն լուծվել, խառնուրդը դիր ջրային գոլորշու վրա: Խառնուրդն անընդհատ խառնելով՝ հասցրու համասեռ վիճակի:
2. Ձեռքերդ մտցրու պատրաստված միջոցի մեջ և պահիր 15-20 րոպե: Ավելի լավ արդյունքի համար այդ ամբողջ ընթացքում եղունգներդ մերսիր:
3. Պրոցեդուրան արա շաբաթական 3-4 անգամ, կուրսի տևողությունը մոտ 2 ամիս է: Կանխարգելման համար միջոցն օգտագործիր շաբաթական մեկ անգամ:
Բաղադրատոմս №2
Անհրաժեշտ բաղադրիչները՝
- 3 ճ. գ. թարմ կաթ
- 2 թ. գ. դոնդողի հատիկներ
- 1/2 թ. գ. կիտրոնի հյութ
Կիրառումը՝
1. Դոնդողի վրա լցրու կաթը և թող փակ կափարիչի տակ տաք տեղում:
2. Խառնուրդը դիր ջրային գլորշու վրա և խառնելով՝ հասցրու համասեռ վիճակի, այն չգերտաքացնես:
3. Զանգվածին կիտրոնի հյութն ավելացրու (կարելի է կիտրոնի եթերայուղ օգտագործել):
4. Պատրաստի միջոցը հավասար շերտով քսիր ամեն եղունգիդ: Մոտ կես ժամ անց լվա ձեռքերդ:
Բաղադրատոմս №3
Անհրաժեշտ բաղադրիչները՝
- 3 ճ. գ. թարմ կաթ
- 2 թ. գ. դոնդողի հատիկներ
- 1/2 թ. գ. սոխի հյութ
Կիրառումը՝
1. Դոնդողի վրա լցրու կաթը և թող փակ կափարիչի տակ տաք տեղում:
2. Խառնուրդը դիր ջրային գոլորշու վրա և խառնելով՝ հասցրու համասեռ վիճակի:
3. Զանգվածին ավելացրու սոխի հյութը:
4. Պատրաստի միջոցը որպես քսուք օգտագործիր ամեն եղունգիդ համար: 20 րոպե անց ձեռքերդ լավ լվա տաք ջրով:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին