zNews-ը ներկայացնում է հին բաղադրատոմս, որի 4 ճ. գ. կօգնի վերացնել ճնշման տատանումները:
Էլիքսիրը բաղկացած է 3 հզոր բաղադրիչից՝ կիտրոնից, սխտորից և կոճապղպեղից:
Դրանցից յուրաքանչյուրն ադեն ինքնին շատ օգտակար է, բայց երբ դրանք համատեղվում են, կարող են հրաշք գործել:
Սխտորը լավ հայտնի է իր հակաբակտերիալ, հականեխիչ և հակավիրուսային հատկություններով:
Սխտորի բաղադրության մեջ շատ միկրոտարրեր կան՝ նատրիում, կալիում, կալցիում, ցինկ, ֆոսֆոր, պղինձ, որոնք դրականորեն են ազդում անոթների վրա:
Սխտորը հարուստ է նաև վիտամին C-ով, B6-ով, մանգանով, բջջանյութով:
Կոճապղպեղի արմատը լավ հայտնի է որպես հակաօքսիդանտների հրշալի բնական միջոց:
Այն նաև շատ օգտակար է մարսողական խնդիրներ ունեցող մարդկանց համար:
Կոճապղպեղը համարում են հակաթույնի հատկություններ ունեցող հրաշալի բույս:
Այն նաև արդյունավետ է հաստ աղիքի քաղցկեղի կանխարգելման և բուժման համար:
Իսկ կիտրոնը վիտամին С-ի պահուստ է:
Այն կարգավորում է թթվայնության մակարդակն օրգանիզմում:
Նաև ցիտրուսային մրգերը լավ են ազդում օրգանիզմի ընդհանուր վիճակի վրա՝ լավացնելով իմունային ռեակցիաները և նյութափոխանակային գործընթացները:
Սխտորի, կիտրոնի և կոճապղպեղի հիմքով խառնուրդը հրաշալի և արդյունավետ միջոց կլինի զարկերակների խցանման և ճնշման տատանումների դեմ պայքարում:
Բաղադրիչները՝
- 4 կիտրոն կեղևով
- 4 գլուխ սխտոր
- 2 ճ. գ. քերած կոճապղպեղ
- 2 բաժակ ջուր
Պատրաստումը՝
1. Լավ լվա կիտրոնները և կոճապղպեղը:
2. Կիտրոնները կեղևով կտրտիր և թող մի քիչ թրմվի:
3. Հետո մաքրիր սխտորն ու կոճապղպեղը:
4. Կոճապղպեղը, սխտորը և կիտրոնի կտորները խառնիր բլենդերով մինչև համասեռ զանգված ստացվի:
5. Խառնուրդը լցրու կաթսայի մեջ, վրան ջուր լցրու և հասցրու եռման ջերմաստիճանի՝ անընդհատ խառնելով:
6. Սառեցու և քամիր հեղուկը:
7. Էլիքսիրը լցրու ապակե տարայի մեջ և պահիր սառնարանում:
Օգտագործման եղանակը՝
Խմիր 1 բաժակ քաղցած վիճակում առավոտյան ուտելուց 2 ժամ առաջ:
Խմիր 3 շաբաթ:
Համի համար ըմպելիքին կարելի է մեղր ավելացնել:
Հետո մեկ շաբաթ ընդմիջում արա և վերսկսիր բուժումը նույնքան ժամանակով:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին