zNews-ը Ձեզ է ներկայացնում յուրատեսակ եղանակ, որը հնարավորություն է տալիս եփած ձուն արագ ու անթերի կեղևազատել։
Ձուն եփելուց որոշ ժամանակ առաջ այն հանեք սառնարանից, որպեսզի այն ստանա սենյակային ջերմաստիճան:
Ասեղի օգնությամբ փոքրիկ անց բացեք ձվի ստորին հատվածում
Գաղտնիքն այն է, որ պետք է անցքը բացել զգուշությամբ։
Չպետք է այն լինի շատ խորը, որպեսզի ձվի կեղևը չճաքի։
Մի անհանգստացեք, ձվի պարունակությունը դուրս չի թափվի։
Այդտեղ կա դատարկ տարածություն, որը պաշտպանում է պարունակությունը
Ահա այսպիսի տեսք պետք է այն ունենա եփելուց առաջ
Ձուն գդալի օգնությամբ իջեցրեք եռացող ջրի մեջ
Ձուն եփեք 7-10 րոպե
Եփած ձուն դրեք սառը ջրի մեջ
1 ակնթարթ, և ձուն կեղևազատված է։
Ոչ մի դժվարություն չկա 🙂
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ