
Պատրաստում ենք տորթ «Ռաֆայելլո». այս անմահական տորթը պատրաստվում է արագ և չի պահանջում շատ բաղադրիչներ։
Բաղադրիչներ
- 2 ձու
- 1 բաժակ շաքարավազ
- 200 կաթնաշոռ
- 1 թ/գ սոդա
- ½ թ/գ աղ
- 2 բաժակ ալյուր
Պատրաստումը
2 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը միասին ծփել, ավելացնել 200 գր կաթնաշոռ:
Ավելացնել1 թ/գ սոդա, ½ թ/գ աղ, 1 բաժակ ալյուր:
Ծփել, ավելացնել 2-րդ բաժակ ալյուրը և խառնել արդեն գդալով:
Խմորը բաժանել 8 գնդիկների, դնել սառնարան 1 ժամ:
Պատրաստում ենք կրեմը. 2 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը խառնել, ավելացնել 1,5 ճ/գ ալյուր, 400-500 գր կաթ, դնել կրակին, խառնելով հասցնել եռման աստիճանի և անմիջապես վերցնել կրակից: Ավելացնել 200 գր սերուցքային կարագ և արագ խառնել:
Գնդիկները գրտնակել և եփել մի քանի րոպե: Ապա պատել կրեմով և կոկոսի քերուկով:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ