Պատրաստում ենք քամած մածունով շատ համեղ աղցան։
Բաղադրությունը
- Մածուն – 200 գ,
- Թթվասեր – 150 գ,
- Սամիթ – մի քանի ճյուղ,
- Վարունգ – 1 հատ,
- Աղ,
- Սխտոր – 1-2 պճեղ
Պատրաստման եղանակը
Մածունն ու թթվասերը խառնել:
Սամիթը մանր կտրատել:
Վարունգը մանր կտրատել, կարելի է կեղևը չհեռացնել:
Խառնել այս ամենը, աղ, պղպեղ ցանել:
Ավելացնել նաև ճզմած սխտորը, խառնել ու մատուցել:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ