Այս բաղադրատոմսը պատրաստելը հեշտ է, քանի որ բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչները կարելի է հեշտությամբ ձեք բերել մոտակա խանութից:
Այն օգնում է վերացնել օրգանիզմի վատ բջիջները և դանդաղեցնում է դրանց աճը:
Ինչպես ներկայացնում է Healthy Life Tricks-ը` ըմպելիքը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է 1 ճակնդեղ (եթե շատ մեծ է` կեսը), երկու գազար և 1 խնձոր:
Անհրաժեշտ է կտրատել ճակնդեղը, խանձորը և գազարները, ապա հյութաքամիչով անցկացնել ճակնդեղը:
Հյութը թողեք՝ մեկ ժամ մնա ապակյա բաժակի մեջ՝ սառնարանում, ապա ավելացրեք նաև գազարից և խնձորից ստացված հյութը:
Օգտագործեք այն առավոտյան` նախաճաշից 30-40 րոպե առաջ:
Կարևոր է բոլոր բաղադրիչները միանգամից չխառնելը:
Ճակնդեղի հյութը բաց ապակյա տարայով սառնարանում դնելիս վերանում են դրա բոլոր վնասակար հատկությունները, որոնք կարող են սրխառնոց, փսխում առաջացնել:
Այս ըմպելիքի օգտակարությունն ապացուցվել է հետևյալ խնդիրների դեպքում.
1. կանխում է չարորակ բջիջների առաջացումը
2. կանխում է լյարդի, երիկամների, ենթաստամոքսային գեղձի հիվանդությունների առաջացումը, օգտակար է նաև խոցերի ժամանակ
3. ամրապնդում է իմունային համակարգը, վերացնում վնասակար նյութերն օրգանիզմից և բարելավում մարսողական համակարգի աշխատանքը
4. թեթևացնում է դաշտանային ցավերը
5. ավելացնում է արյան կարմիր գնդիկների քանակը և նվազեցնում խոլեստերինի մակարդակն արյան մեջ
6. բարելավում է մաշկի տեսքն ու վերականգնում փայլը
7. օգտակար է ավելորդ քաշից ձերբազատվելու համար:
Հակացուցումներ` միզաքարային հիվանդություններ, շաքարախտ, փորլուծություն:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ