Ծնվելուդ ժամը շատ բան կարող է պատմել քո բնավորության մասին․ կարդա՛ և կհամոզվես

Like on FB:

Պարզեք, թե ինչ կապ ունի Ձեր ծնվելու ժամը Ձեր բնավորության հետ:

24.00 – 2.00 ծնվում են ամենահետաքրքրասեր և հարցասեր մարդիկ:

2.00 – 4.00 ծնվում են աշխատասեր մարդիկ, ովքեր գիտեն իրենց շահերն ու օգուտները

4.00 – 6.00 ծնվում են «պիոներական» հակումներով մարդիկ, ովքեր չափից դուրս ուղղախոս են

6.00 – 8.00 ծնվում են նուրբ հոգով երազկոտ մարդիկ

8.00 – 10.00 ծնվում են մարդասեր և հմայիչ անձնավորություններ

10.00 – 12.00 ծնվում են փառասեր և կարիերիստ մարդիկ

12.00 – 14.00 ծնվում են ռիսկային արկածների սիրահար մարդիկ

14.00 – 16.00 ծնվում են դժվարությունների և անախորժությունների սիրահարներ

16.00 – 18.00 ծնվում են խաղաղասեր մարդիկ

18.00 – 20.00 ծնվում են հոգով ուժեղ մարդիկ

20.00 – 22.00 ծնվում են աստղային անհատներ, որոնց ոչ մի կերպ չի սազում կյանքում համեստ դերը

22.00 – 24.00 ծնվում են ներդաշնակ ներաշխարհով փիլիսոփաներ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ

Popular

Ստուգիր գիտելիքներդ. դեռ ոչ ոք իդեալական 10 չի հավաքել այս թեստից առանց արտագրելու
8 սովորություններ, որոնք տառացիորեն կործանում են մեր ողնաշարը
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Ախտանշաններ, որոնք վկայում են յոդի անբավարար մակարդակի մասին
Ամենաանհամապատասխան զույգերն ըստ Կենդանակերպի նշանների
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
Ցավի 8 տեսակներ, որոնք տղամարդը երբեք չպետք է անտեսի
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Կլիմաքսի նախանշանները ճանաչելով՝ կարելի է հետաձգել այն․ ահա, թե ինչին պետք է ուշադրություն դարձնեք

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»