
Հայկական խոհանոցը հնուց ի վեր աչքի է ընկել իր բազմազանությամբ և համային նրբերանգներով։ Հայկական մի շարք կերակրատեսակների պատրաստման ավանդույթներն անփոփոխ են մինչ օրս։
«Հայ խոհարարական ավանդույթների զարգացումը և պահպանումը» հասարակական կազմակերպության ղեկավար Սեդրակ Մամուլյանի աջակցությամբ «Նովոստի–Արմենիա» գործակալությունն իր ընթերցողների համար «համեղ» թեստ է նախապատրաստել, որը կօգնի որոշել, թե որքանով եք տեղյակ հայ խոհարարական արվեստից և, արդյո՞ք, գուրման եք ձեզ համարում։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ