Այս պաղպաղակը փորձելուց հետո, դուք այլևս այն խանութից չեք ցանկանա գնել:
Փորձեք zNews-ի հետ միասին:
Բաղադրիչներ
- Սերուցք – 200 մլ (33%)
- Խտացրած կաթ – 70 գր.
- Վանիլային շաքար – 5 գր.
Պատրաստման եղանակը
1. Սերուցքը հարել, մինչև որ պնդանա:
2. Ավելացնել խտացրած կաթն ու վանիլային շաքարը, հարել մինչև կրկին պնդանա:
3. Ստացված զանգվածը լցնել տարրայի մեջ և բահիկով հավասարեցնել:
4. Տարրան ամուր փակել կափարիչով և 3 ժամով դնել սառցախցիկը:
5. Երեք ժամից հանել, խառնել, նորից հավասարեցնել և 5 ժամով դնել սառցախցիկը:
6. Հինգ ժամ անց պաղպաղակը պատրաստ է: Մատուցեք գնդիկների տեսքով:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ