Տնական պաղպաղակ. Շատ հեշտ և անկրկնելի համեղ

Like on FB:

Այս պաղպաղակը փորձելուց հետո, դուք այլևս այն խանութից չեք ցանկանա գնել:

Փորձեք zNews-ի հետ միասին:

Բաղադրիչներ

  • Սերուցք – 200 մլ (33%)
  • Խտացրած կաթ – 70 գր.
  • Վանիլային շաքար – 5 գր.

Պատրաստման եղանակը

1. Սերուցքը հարել, մինչև որ պնդանա:

2. Ավելացնել խտացրած կաթն ու վանիլային շաքարը, հարել մինչև կրկին պնդանա:

3. Ստացված զանգվածը լցնել տարրայի մեջ և բահիկով հավասարեցնել:

4. Տարրան ամուր փակել կափարիչով և 3 ժամով դնել սառցախցիկը:

5. Երեք ժամից հանել, խառնել, նորից հավասարեցնել և 5 ժամով դնել սառցախցիկը:

6. Հինգ ժամ անց պաղպաղակը պատրաստ է: Մատուցեք գնդիկների տեսքով:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ

Popular

Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Արևելյան իմաստունների կյանքի դասերը կամ՝ խրատանի
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
«Չի կարելի ամբողջ կյանքը երեխային նվիրել». Ֆրանսիացի մայրիկների 10 կանոն, որոնք կարող են զարմանալիորեն օգտակար լինել
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Կանացի սեքսուալության 5 տեսակ
Ինչու տղամարդը բաց չի թողնում ձեզ, անգամ եթե չի սիրում
Առաջադրանք ամենաուշադիրների համար. կկարողանա՞ք այստեղ գտնել բոլոր սխալները
Ինչի՞ մենք կհասնեինք, եթե մեր ուղեղն օգտագործեինք 100%-ով

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»