Ջեռոցում պատրաստված կոտլետները շատ ավելի հետաքրքիր են, քան յուղով տապակածները:
Եվ, ընդ որում, դրանք բացարձակապես դիետիկ ուտեստ են:
Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ֆրանսիական ձևով պատրաստվող ձվով կոտլետների բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
- Մսի ֆարշ – 250 գ
- Սոխ – 1 հատ
- Սպիտակ հաց – 1 կտոր
- Ձու – 4 հատ
- Բուսայուղ – 1 ճ/գ
- Սև պղպեղ, աղ՝ ըստ ճաշակի
- Թարմ մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով:
2. Թասի մեջ տեղավորել ֆարշը, ձուն, տապակած սոխը, թրջած հացը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել զանգվածը:
3. Պատրաստված ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և շարել պերգամենտի վրա:
4. Կոտլետների վրա փորվածք անել և ձուն ջարդել փոսիկի մեջ: Պատրաստել դրանք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25 րոպե:
5. Եթե չեք սիրում թույլ դեղնուց, ապա կարող եք թողնել ջեռոցում մի փոքր ավելի երկար:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ