zNews-ը ներկայացնում է օրգանիզմը տոնուսի մեջ պահելու հետաքրքիր միջոց, որը նաև հասանելի է յուրաքանչյուրին:
Բրիտանացի կինը որոշեց փորձ կատարել և սկսեց քրքում ավելացնել տաք ջրին, որը խմում էր առավոտները:
Արդեն մեկ շաբաթ անց նա դրական արդյունք նկատեց՝ լավացավ մարսողությունը, մաքրվեց դեմքի մաշկը և ավելի հեշտ դարձավ արթնանալը:
Բացի այն, որ քրքումը ամենակարևոր համեմունքներից է՝ ուժեղ հակաբորբոքային, հակաօքսիդանտ և երիտասարդացնող հատկություններ ունի:
Այս առավելությունների համար պատասխանատւ հիմնական բաղադրիչը քուրքումինն է:
Դրա շնորհիվ՝ քրքումով ջուրը ամենաբուժիչ ըմպելիքներից է:
Հրաշագործ ըմպելիքի բաղադրատոմս
Բաղադրիչները՝
- 0,5 թ. գ. քրքում
- 1 բաժակ տաք եռացած ջուր (կարելի է տաք կաթ օգտագործել)
Պատրաստումը՝
Քրքումը լցրեք հեղուկով բաժակի մեջ և խառնեք: Ըմպելիքը պետք է խմել օրվա առաջին կեսին: Նախաճաշից առաջ կամ հետո՝ նշանակսւթուն չունի: Կարելի է ըմպելիքին մի պտղունց աղացած սև պղպեղ ավելացնել, որպեսզի համենունքն ավելի լավ յուրացվի: Այս խառնուրդը խմեք 1-2 շաբաթ, իսկ հետո երկարատև ընդմիջում արեք:
Կարևոր է՝
Թեև քրքումը բնական հակաբիոտիկ է, օգտագործման որոշ հակացուցումներ ունի, ուստի ընդունելուց առաջ անպայման խորհրդակցեք բժշկի հետ:
Դրական ազդեցությունն օրգանիզմի վրա
1. Սրտի առողջություն: Քուրքումինը խոչընդոտում է տրոմբերի առաջացմանը:
2. Մարսողության լավացում: Նորմալացնում է մարսողությունը և արագացնում է նյութափոխանակությունը:
3. Լյարդի պաշտպանություն: Վերականգնում է վնասված բջիջները:
4. Դրական ազդեցություն մաշկի վրա: Մաշկը պաշտպանում է վաղաժամ ծերացումից:
5. Մեղմացնում է արթրիտի ախտանիշերը: Վերացնում է այտուցվածությունը և ազատում է ցավից ավելի լավ, քան դիկլոֆենակը:
6. Քաղցկեղի կանխարգելում: Քուրքումինն ալկալի է պարունակում, իսկ քաղցկեղի բջիջները աճում են միայն թթվային միջավայրում:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին