zNews-ը Ձեր ուշադրությանն է ներկայացնում մի հիանալի բաղադրատոմս, որը ստեղծել է հայտնի գերմանացի միանձնուհի Հիլդեգարդ ֆոն Բինգենը 800 տարի առաջ:
Այս բաղադրատոմսը փոխանցվել է վանականից վանականին, իսկ ավելի ուշ այն գրել ու կատարելագործել է մի բժիշկ:
Միանձնուհին վստահ էր, որ յուրաքանչյուր ընտանիքում պետք է լինի այս հրաշալի բաղադրատոմսը, որը կօգնի պահպանել սրտի և վեգետատիվ անոթային համակարգի առողջությունը:
Այն կարելի է օգտագործել սրտի այնպիսի խնդիրների դեպքում, ինչպիսիք են ուժեղ սրտխփոցը, ստենոկարդիան, կծկումները և այլն:
Բաղադրությունը.
- Թարմ մաղադանոսի 10 ճյուղ (առանց արմատների),
- 1 լիտր տնական կարմիր կամ սպիտակ գինի,
- 2 ճաշի գդալ գինու քացախ,
- 300 գրամ բնական մեղր:
Պատրաստման եղանակ.
Մաղադանոսի ճյուղերին ավելացնել մեկ լիտր գինի և 1-2 ճաշի գդալ խնձորի քացախ ու դնել թույլ կրակին:
Եփել մոտ 10 րոպե (այդ ընթացքում փրփուր է առաջանում), այնուհետև ավելացնել 300 գրամ մեղրը և լավ խառնել:
Տաք գինի քամել, լցնել ապակյա տարրայի մեջ և լավ խառնել:
Առաջացած նստվածքը վնասակար չէ:
Օգտագործման եղանակը.
Ընդունել այս միջոցն ամեն օր մեկ ճաշի գդալ, մինչև տհաճ ախտանշաններն անհետանան:
Քանի որ դեղամիջոցն ալկոհոլ է պարունակում, այն խորհուրդ չի տրվում օգտագործել առավոտյան աշխատանքի գնալուց առաջ:
Սակայն առողջական լուրջ խնդիրների կամ ուժգին ցավերի դեպքում խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել բժշկի հետ, քանի որ ինքնաբուժությունը կարող է խիստ վտանգավոր լինել:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին