Լցոնած բագետներ․ շատ համեղ և ավելի արագ, քան դասական կարկանդակները

Like on FB:

Այսօր zNews-ը լցոնած բագետների բաղադրատոմս է առաջարկում, որն այնքան համեղ է, ինչպես կարկանդակները, սակայն շատ ավելի արագ ու հեշտ է պատրաստվում։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 1 բագետ
  • 100 գրամ պանիր
  • 200 գրամ շամպինյոն
  • 3 ճ․գ․ թթվասեր
  • 1 գլուխ սոխ
  • Պճեղ սխտոր
  • 50 գրամ բուսայուղ
  • Սև աղացած պղպեղ և աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Բագետը կտրատեք 5-7 սմ լայնքով կտորների։ Գդալով հեռացրեք միջուկը՝ թողնելով տակի հատվածը, որպեսզի բաժակներ ստացվեն։

2. Հիմա զբաղվենք միջուկով․ սոխը սոխառած արեք, մանր կտարտեք սխտորը և սնկերը։ Այս ամենը լցրեք թավայի մեջ և տապակեք։ Վերջում ավելացրեք թթվասերը, աղ և պղպեղ արեք, շոգեխաշեք ևս 5 րոպե։

3. Այս ընթացքում քերեք պանիրը։

4. Բագետների յուրաքանչյուր բաժակ լցրեք միջուկով և վրայից քերած պանիր լցրեք։

5. Ջեռոցը տաքացրեք 180° և բագետները 7-10 րոպեով դրեք ջեռոցը։ Բագետները պետք է կարմրեն, իսկ պանիրը հալչի։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Popular

Ինչի մասին չի կարելի պատմել ընկերներին. 2 խորհուրդ Օշոյից
Պատասխանեք մի քանի հարցի, ու ես առանց սխալվելու կգուշակեմ ձեր տարիքը
«Մի փաթաթեք ձեր անցյալը շրջապատի վզին, եթե նրանք ձեզ դա չեն խնդրում». Շփման 8 ոսկե կանոն
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
«Չի կարելի ամբողջ կյանքը երեխային նվիրել». Ֆրանսիացի մայրիկների 10 կանոն, որոնք կարող են զարմանալիորեն օգտակար լինել
Արևելյան իմաստունների կյանքի դասերը կամ՝ խրատանի
Առաջադրանք ամենաուշադիրների համար. կկարողանա՞ք այստեղ գտնել բոլոր սխալները
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Ինչի՞ մենք կհասնեինք, եթե մեր ուղեղն օգտագործեինք 100%-ով

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»