
Այսօր zNews-ը լցոնած բագետների բաղադրատոմս է առաջարկում, որն այնքան համեղ է, ինչպես կարկանդակները, սակայն շատ ավելի արագ ու հեշտ է պատրաստվում։
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- 1 բագետ
- 100 գրամ պանիր
- 200 գրամ շամպինյոն
- 3 ճ․գ․ թթվասեր
- 1 գլուխ սոխ
- Պճեղ սխտոր
- 50 գրամ բուսայուղ
- Սև աղացած պղպեղ և աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
1. Բագետը կտրատեք 5-7 սմ լայնքով կտորների։ Գդալով հեռացրեք միջուկը՝ թողնելով տակի հատվածը, որպեսզի բաժակներ ստացվեն։
2. Հիմա զբաղվենք միջուկով․ սոխը սոխառած արեք, մանր կտարտեք սխտորը և սնկերը։ Այս ամենը լցրեք թավայի մեջ և տապակեք։ Վերջում ավելացրեք թթվասերը, աղ և պղպեղ արեք, շոգեխաշեք ևս 5 րոպե։
3. Այս ընթացքում քերեք պանիրը։
4. Բագետների յուրաքանչյուր բաժակ լցրեք միջուկով և վրայից քերած պանիր լցրեք։
5. Ջեռոցը տաքացրեք 180° և բագետները 7-10 րոպեով դրեք ջեռոցը։ Բագետները պետք է կարմրեն, իսկ պանիրը հալչի։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին