Այս օշարակի ընդամենը մեկ գդալը կօգնի ձեզ ազատվել փորկապությունից

Like on FB:

Եթե դուք տառապում եք փորկապությունից, ապա անպայման փորձեք այս համեղ թուլացնող օշարակը, որն առաջարկում է zNews-ը։

Սրա օգնությամբ դուք կմոռանաք փորկապության մասին, ինչպես նաև ստիպված չեք լինի դիմել կոմերցիոն թուլացնող դեղորայքի։

Այն կօգնի մաքրել աղիները և կանխել արյան մեջ տոքսինների կուտակումը։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • Թզի չիր – 50 գր.
  • Սալոր (կամ ոչ ծխեցված սև սալորաչի) – 50 գր.
  • Ջուր – 450 մլ

Պատրաստման եղանակը.

Խառնեք ջուրը, անկորիզ սալորն ու թուզը կաթսայի մեջ և թողեք 8-10 ժամ։

Այնուհետև խառնուրդը դրեք կրակին և հասցրեք եռման ջերմաստիճանի։

Ցածր կրակի վրա եփեք օշարակը մինչև որ ջուրը կպակասի, իսկ մրգերը կփափկեն։

Այնուհետև օշարակը սառեցրեք, լցրեք կափարիչով ապակե տարրայի մեջ և պահեք սառնարանում։

Ամեն առավոտ ընդունեք մեկ թեյի գդալ այս օշարակից՝ խմելով այն մեկ բաժակ ջրով, մի քանի օր շարունակ։

Նախքան ընդունելը անպայման խորհրդակցեք բժշկի հետ։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Popular

Ստուգիր գիտելիքներդ. դեռ ոչ ոք իդեալական 10 չի հավաքել այս թեստից առանց արտագրելու
8 սովորություններ, որոնք տառացիորեն կործանում են մեր ողնաշարը
Ախտանշաններ, որոնք վկայում են յոդի անբավարար մակարդակի մասին
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Ամենաանհամապատասխան զույգերն ըստ Կենդանակերպի նշանների
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
Ցավի 8 տեսակներ, որոնք տղամարդը երբեք չպետք է անտեսի
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Ինչու տղամարդը բաց չի թողնում ձեզ, անգամ եթե չի սիրում

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»