
Գազարի, բազուկի և խնձորի հյութերը խառնելու դեպքում կստանաք հրաշալի ըմպելիք, որը շատ առավելություններ ունի առողջության համար:
Այն օգտագործվում էր հին չինական բժշկության մեջ տարբեր հիվանդությունների, այդ թվում՝ կարցինոմայի բուժման համար:
Իր ողջ կյանքը ուռուցքային բջիջների վերացման իդեալական լուծման որոնումներին նվիրած Ռուդոլֆ Բրոյսը պարզեց, որ ուռուցքային բջիջները գոյատևում են միայն լավ սննդի միջոցով: Բայց այս հյութի միոջոցով, որի հիմնական բաղադրիչը բազուկն էր, նա 42 օրում ավելի քան 45 000 հիվանդի բուժեց քաղցկեղի վերջնական փուլից:
Հյութի բաղադրիչները հարուստ են վիտամիններով ու հանքանյութերով: Խնձորը հարուստ է վիտամիններ A-ով, C-ով, B-ով, E-ով, հանքանյութերով՝ մագնեզիումով, ֆոսֆորով, կալիումով, կալցիումով և երկաթով: Այն օրգանիզմն ապահովում է անհրաժեշտ քանակի էներգիայով, պայքարում է ազատ ռադիկալների դեմ, խթանում է մարսողությունը, նպաստում է քաշի կորստին և կախում է հոգնածությունը:
Բազուկը հարուստ է А, С, В վիամիններով, հանքանյութերով՝ պղնձով, մագնեզիումով, երկաթով և մետաղով: Այն լավացնում է արյունատար անոթների, լյարդի և ամբողջ մարսողական համակարգի վիճակը: Իսկ գազարը հարուստ է A, C, B, K, E վիտամիններով, հանքանյութերով՝ մագնեզիումով, հակաօքսիդանտներով և մետաղով: Այն լավացնում է տեսողությունը և նվազեցնում է կաթվածի ռիսկը:
Այս բնական տնային ըմպելիքը հույս է տալիս քաղցկեղով հիվանդներին, քանի որ կանխում է քաղցկեղային բջիջների գրեթե բոլոր տիպերի ավելացումը: Բազուկը համարվում է լեյկեմիայի դեմ բնական միջոց՝ իր մեծ թվով հակաքաղցկեղային հատկությունների շնորհիվ: Այս բուսական ըմպելիքը նվազեցնում է ցածր խտության լիպոպրոտեինները և կարգավորում է զարկերակային ճնշումը: Բազուկը նպաստում է զարկերակների առաձգականության պահպանմանը:
zNews-ը ներկայացնում է գազարով, բազուկով, խնձորով հյութի առավելությունները՝
- Լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը
- Խթանում է մարսողությունը
- Օգնում է նիհարել
- Պահպանում է ստամոքսի առողջությունը
- Պաշտպանում է խոցից
- Կարգավորում է աղիների աշխատանքը
- Բուժում է փորկապությունը
- Նպաստում է տոքսինների վերացմանը
- Պաշտպանում է վարակներից և գրիպից
- Մաքրում է օրգանիզմը
- Մաքրում է լյարդը և արյունը տոքսիններից
- Լավացնում է մաշկի վիճակը
Այս հյութը նաև մաշկը բուժում է վիրուսներից, ալերգիայից, բակտերիաներից, բորբոքումից:
Դանդաղեցնում է ծերացումը և կանխում է կնճիռների առաջացումը՝ վերակագնելով դրա առաձգականությունը:
Անհրաժեշտ է՝
- 3 գազար
- 3 բազուկ
- 3 խնձոր
Պատրաստումը՝
Բոլոր բաղադրիչները պետք է օրգանական լինեն՝ քիմիական նյութերով և թունանյութերով չվերամշակված:
Բոլոր բաղադրիչներից հյութ քամեք հյութաքամիչով կամ բլենդերով:
Քամեք հյութը, լցրեք ապակե տարայի մեջ և դրեք սառնարան: Ոչ մի քաղցրացուցիչ չավելացնեք:
Օգտագործումը՝
Այս բնական ըմեպելիքը պետք է օգտագործել օրական 2 անգամ՝ առավոտյան քաղցած վիճակում:
Կարող եք նախաճաշել ըմպելիքը խմելուց մեկ ժամ անց:
Երկրորդ անգամ հյութը խմեք երեկոյան մոտ 5-ին: Խմեք դանդաղ, ոչ մեծ կումերով:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին