zNews-ը ներկայացնում է մսով կարկանդակի հրաշալի բաղադրատոմս:
Բաղադրիչները՝
- 650 գ. խոզի մսի ֆարշ
- 6 ձու
- Շերտավոր խմոր
- 50 գ. մոցարելլա պանիր
- 15 գ. սխտոր
- 35 գ. մաղադանոս
- Աղ ըստ ճաշակի
- Սև աղացած պղպեղ ըստ ճաշակի
Պատրաստումը՝
1. Նախօրոք պատրաստիր ֆարշը և ձվերը: Պինդ խաշիր 4 ձուն:
2. Ֆարշին ավելացրու 1 հում ձուն, աղ և պղպե: Լվա, կտրտիր և ֆարշին ավելացրու մաղադանոսը, սխտորը: Լավ խառնիր:
3. Բարակ շերտերով կտրտիր մոցարելլան: Պետք կլինի այդպիսի մոտ 9 կտոր:
4. Սննդային մագաղաթի վրա դիր շերտավոր խմորի շերտ, վրան դիր ֆարշի կեսը:
5. Հարթեցրած ֆարշի վրա դիր պանրի 5 շերտ, հետո 4 խաշած ձվերը: Ձվերի վրա դիր պանրի մնացած շերտերը:
6. Մնացած ֆարշով ծածկիր ձվերով միջուկը:
7. Խմորի երկու ազատ մասերում 6 անկյունագծային կտրվածք արա: Ձևավորիր կարկանդակը՝ խմորին հյուսի ձև տալով:
8. Հարիր հում ձուն և լավ քսիր կարկանդակի վրա:
9. Պատրաստված կարկանդակը դիր մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը, սպասիր կես ժամ, մինչև լրիվ պատրաստ լինի:
10. Այսպիսի տեսք կունենա կտրված կարկանդակը
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին