
Սովորաբար շոռակարկանդակը (բառացի անգլերենից թարգմանած նշանակում է «պանրային կարկանդակ») պատրաստվում է փափուկ սերուցքային պանրով և մրգերով, շոկոլադով կամ այլ ցանկացած բաղադրիչով։
Տիպիկ շոռակարկանդակը տարբերվում է ոչ միայն հրաշալի համով, այլ նաև նրանով, որ այն պարզապես հալում է բերանում։
Ստորև ներկայացված շոռակարկանդակը պատրաստվում է կաթնաշոռով և բանանով։
Այն շատ համեղ է։
Բաղադրիչներ՝
- անյուղ փափուկ կաթնաշոռ – 20 գրամ,
- ձու– 1 հատ,
- հասած բանան – 5 հատ,
- շաքար – 4 ճաշի գդալ,
- ալյուր – 2 ճաշի գդալ։
Պատրաստումը՝
Բանանը մանրացրեք, ինչպես պյուրեն (հարմար է այս ամենը անել բլենդերի օգնությամբ, սակայն կարելի է և պարզապես տրորելով)։
Կաթնաշոռին ավելացնում ենք ալյուր և ձու, որից հետո խառնում մինչև միատարր զանգված ստանալը։
Խառնել կաթնաշոռի և բանանի զանգվածի հետ, որից հետո դնել ստացված խմորը թխելու ֆորմաների մեջ։
Թխել 20 րոպե 180 աստիճանի տակ։ Երբ արդեն պատրաստ լինի, կնկատեք կարմրած ծայրերը։
Պատրաստ շոռակարկանդակը կարելի է զարդարել վերևում քսելով կրեմ կամ լցնել սիրելի քաղցր սոուսը։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ