Համաձայն այուրվեդի(«Գիտություն կյանքի մասին»), քաղցր մրգերը հիանալի համատեղվում են կանաչեղենի հետ և օգնում են մարսողական համակարգի աշխատանքին։
Առավոտյան, սոված փորին այս կոկտեյլի օգտագործումը կարագացնի նյութափոխանակությունը, իսկ արդյունավետությունը կպահպանվի ողջ օրվա ընթացքում։
Շնորհիվ իր անկրկնելի հագեցած համի, այս ըմպելիքը շատ հայտնի է։
Տնական կոկտեյլ նիհարելու համար
Բաղադրիչները՝
- 300գ. սպանախ
- 3 հատ նեխուրի ցողուն
- 1 հատ բանան
- 1 հատ խնձոր
- 1 հատ տանձ
- 0,5 բաժակ ջուր
Պատրաստման եղանակը՝
Պատրաստման համար անհրաժեշտ է բոլոր բաղադրիչները հարիչով խառնել իրար։
Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել նաև մի պտղունց դարչին կամ կոճապղպեղի(իմբիր) փոշի։
Որովայնի ճարպը հաճախ հանդիսանում է սխալ մարսողության և դանդաղ նյութափոխանակության արդյունք։
Այս կոկտեյլը 1 շաբաթ օգտագործելուց հետո, արդյունքն արդեն նկատելի կլինի, իսկ մարսողական համակարգը կաշխատի անհամեմատ ավելի լավ։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց EnterTrain-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին