zNews-ը ներկայացնում է ամերիկացի բժիշկ Ջարվիսի բաղադրատոմսը, ով շատ է սիրում խնձորի քացախ և հավատում է դրա ուժին:
Կպատմենք՝ ինչպես ընդունել խնձորի քացախը ավելորդ քաշից ազատվելու, նյութափոխանակությունը նորմալացնելու, առողջությունը վերականգնելու, ներքին օրգանները երիտասարդացնելու համար:
Ինչպես խմել խնձորի քացախը
Բաղադրիչները՝
- 1 բաժակ ջուր (ցանկալի է՝ ոչ եռացած՝ Ֆիլտրացված կամ շշալցված)
- 2 թ. գ. խնձորի քացախ
- 1 ճ. գ. մեղր
- 1 պտղունց սոդա
Պատրաստումը՝
Լավ խառնիր բոլոր բաղադրիչները, որպեսզի ակտիվ փրփրրուն ըմպելիք ստացվի:
Սա խնձորի քացախի օգտագործման ամենաանվնաս միջոցն է, որը հարմար է բարձր թթվայնություն ունեցող մարդկանց համար, քանի որ սոդան չեզոքացնում է քացախաթթուն, բայց միաժամանակ պահպանվում են ըմպելիքի օգտակար միկրոտարրերը:
Խնձորի քացախով ջուրը վերացնում է հիմնական խնդիրը, որն ունեն ավելորդ քաշով բոլոր մարդիկ:
Արյան առողջ բաղադրությունը, էրիտրոցիտների արտադրւթյան նորմալ արագությունը և արյան լավ շրջանառությունը քացախի օգտագործման դրական արդյունքներն են:
Ճարպակալման հակված բոլոր մարդկանց արյան շրջանառությունը սովորաբար դանդաղ է, հաճախ անեմիա է հանդիպում:
Թուլությունը, գլխապտույտը, քրտնարտադրությունը հետապնդում են ավելորդ կիլոգրամներ ունեցողներին:
Խնձորի քացախը կլավացնի արյան վիճակը, կարագացնի և կբարելավի մարսողությունը: Արդյունքը կնկատես արդեն 2 շաբաթ անց:
1 բաժակ ըմպելիքը խմիր առավոտյան քաղցած վիճակում: Երկրորդ բաժակը՝ երեկոյան, ընթրիքից մոտ 30 րոպե առաջ:
Քացախ ընդունելով պետք է սննդակարգից բացառել հացմաթերքները և քաղցրեղենը, հիմնականում մրգեր և բանջարեղեն ուտել: Առանձնակի օգտակար է հում գազար և խնձոր ուտել:
Քացախը չի այրում ճարպային հյուսվածքը:
Բայց այն կօգնի առողջացնել ամբողջ մարմինը և կարգավորել ներքին օրգանների աշխատանքը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին