Արյան գերճնշման դեպքում ճնշումը կարգավորելու համար՝ կարելի է դիմել ժողովրդական բժշկության բաղադրատոմսերի օգնությանը:
Շատ լավ արդյունքի կարելի է հասնել խնձորների միջոցով:
Անհրաժեշտ է կանաչ կամ դեղին խնձորը լվանալ, բաժանել ութ շերտի, դնել դրանք տարրայի մեջ և լցնել այնքան ջուր, որ այն ամբողջությամբ ծածկի խնձորի կտորները:
Այնուհետև տարրան հարկավոր է դնել շատ թույլ կրակի վրա և եփել մինչև խնձորի կտորները փափկեն:
Տարրան կրակից վերցնել, թողնել եփուկը սառի, այնուհետև քամել:
Խնձորները հարկավոր է ուտել տաք վիճակում, այնուհետև խմել եփուկը:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին