Ճակնդեղն անչափ օգտակար բանջարեղեն է, որն օգնում է առողջական ամենատարբեր խնդիրների դեպքում:
Այն համեղ է, սննդարար և հարուստ է օրգանիզմի համար խիստ անհրաժեշտ նյութերով:
zNews-ը Ձեր ուշադրությանն է ներկայացնում ճակնդեղով մի բաղադրատոմս, որը կօգնի առողջական ամենատարբեր խնդիրների դեպքում:
Հարկավոր է 1,5 կգ ճակնդեղը մաքրել, յուրաքանչյուրը բաժանել 4-5 մասի, ավելացնել 2 լիտր տաք ջուր և դնել միջին ուժգնության կրակին:
Այս կերպ հարկավոր է եփել մոտ 1 ժամ, այնուհետև ավելացնել 1 ճ.գ. շաքարավազ և 1 ճ.գ. խնձորի քացախ:
Ստացված եփուկը հարկավոր է պահել սառնարանում:
Օրական 3-4 անգամ (ամեն անգամ սնվելուց առաջ) անհրաժեշտ է խմել 30-40 մլ ճակնդեղի թուրմ և ուտել 1-2 կտոր ճակնդեղ:
Այս բաղադրատոմսը շատ արդյունավետ է և օգնում է մի շարք առողջական խնդիրների դեպքում:
Ճակնդեղի թուրմի օգտակար հատկությունները
- Այն բարելավում է արյան որակը,
- Այն օժտված է միզամուղ հատկությամբ, ուստի մաքրում է լյարդը և առհասարակ օրգանիզմը,
- Նվազեցնում է անոթների աթերոսկլերոզի, սրտի հիվանդությունների, 2-րդ տիպի շաքարային դիաբետի, օստեոպորոզի հավանականությունը,
- Արգելակում է քաղցկեղի բջիջների աճը,
- Կտրուկ թուլացնում է դաշտանադադարի ախտանշանները,
- Բարելավում է սեռական գեղձերի աշխատանքը, բուժում է սեռական անկարողությունը,
- Բարելավում է սրտանոթային ու շնչառական համակարգերի աշխատանքը,
- Իջեցնում է արյան ճնշումը,
- Բարձրացնում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը, նպաստում է օրգանիզմի հյուսվածքների կողմից թթվածնի յուրացմանը,
- Երիտասարդացնում օրգանիզմը, քանի որ պարունակում է նյութեր, որոնք նպաստում են նոր բջիջների ստեղծմանը,
- Օգնում է օրգանիզմի հյուծվածության ու թուլության դեպքում,
- Ունենում է անոթները լայնացնող ազդեցությունը, ինչի շնորհիվ ազատում է «սառը ոտքերի» համախտանիշից,
- Ամրապնդում է զաւկերկները, մազանոթների պատերը, ջլերն ու ոսկորները,
- Կանխում է ճարպակալումը (հատկապես՝ լյարդի ճարպակալումը):
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին