Այսօր Գաթա ենք թխելու, մեր հայկական ավանդական մածունով կլոր գաթան, ինչպես նաև այս արտակարգ մածունով խմորով նաև շերտավոր գաթա կթխենք։
Իմ մանկության հաճելի բույրն ու համը կփորձեմ փոխանցել նաև ձեզ, հուսով որ դուք էլ կփորձեք այս բաղադրատոմսը, գոհ կմնաք և կգրեք ինձ այդ մասին մեր բաց խմբում, կարող եք նաև լուսանկարել տեղադրել ձեր հաղորդագրության տակ։
Բաղադրիչներ
- Ալյուր – 600 գր․
- Սոդա – 1 թ․գդ․
- Աղ – 0,5 թ․ գդ․
- Կարագ Պրեզիդենտ – 200 գր․
- Ձու – 3 հատ
- Մածուն – 300 գր․
- Քացախ – 1 թ․ գդ․
Խորիզ
- Ալյուր – 150 գր․
- Շաքարավազ – 150 գր․
- Կարագ Պրեզիդենտ – 100 գր․
- Ձիթայուղ – 50 գր․
Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութի մեջ
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ