Մենք այսօր ձեզ հետ կկիսվենք խնձորից պատրաստված ֆրանսիական կրուասանների շատ համեղ բաղադրատոմսով:
Բաղադրատոմս
- խմոր (հատուկ կրուասանի համար),
- 40 գ հալված կարագ
- 4 ճ/գ շաքարավազ
- 4 թ/գ դարչին
- 1-2 կանաչ խնձոր
Պատրաստման եղանակը
Տաքացրեք ջեռոցը 200°C և տաքացրեք խմորը:
Ուշադիր և երկար խառնեք շաքարավազը և դարչինը, հարելուց հետո զանգվածը լցրեք վրան:
Մաքրեք և կտրեք խնձորները և տեղավորեք այն խմորի ծայրին:
Զգուշորեն պտտեք կրուասանները՝ բռնելով խնձորը, որպեսզի այն դուրս չգա: Տեղավորեք այն թղթի վրա, որը հատուկ թխելու համար է:
Կրուասանների վերնամասին քսեք կարագը և վրան մի փոքր շաքարավազ լցրեք:
Դրեք ջեռոցը 12-15 րոպե, մինչ այն կդառնա դարչնագույն:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ