Ինչպես պատրաստել համեղ տոլմա՝ առանց մսի։
Բաղադրիչներ`
• լոբի- կես բաժակ, խաշած
• սիսեռ- կես բաժակ, խաշած
• ոսպ- կես բաժակ, խաշած
• բլղուր- կես բաժակ
• լոլիկի մածուկ- 2 ճ/գ
• սոխ- 2 գլուխ, մանր կտրատած
• ձեթ- բաժակ
• չրեր (սալորաչիր, ծիրանաչիր)՝ ըստ ցանկության
• կանաչի (համեմ, մաղադանոս, ռեհան)
• կարմիր պղպեղ
• սև պղպեղ
• աղ
• ուրց
• չորացրած ռեհան
• խաղողի տերև։
Պատրաստման եղանակը
Սոխը ձիթայուղի մեջ տապակել, այնուհետև ավելացնել լոլիկի մածուկը, տապակել։
Ավելացնել լոբին, սիսեռը, ոսպը և բլղուրը։
Մի փոքր տապակել, աղ ու պղպեղ անել, ավեացնել չրերը։
Վերջում ավելացնել կանաչիները։
Թողնել մի փոքր սառչի, ապա սկսեք փաթաթել խաղողի տերևով։
Կարող եք մատուցել լիմոնով՝ ըստ ցանկության։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ