Լոլիկը և գազարը մթերքի այն երկու տեսակներն են, որոնց ամենօրյա օգտագործումը կօգնի պահպանել ձեր առողջությունը:
Շնորհիվ իրենց մեջ առկա կարոտինոիդ հակաօքսիդանտի մեծ քանակության` բանջարեղենի այս երկու տեսակները նվազեցնում են տարբեր տեսակի քաղցկեղների առաջացման հավանականությունն օրգանիզմում:
Օրինակ, օրական 22 գրամ լիկոպին հակաօքսիդանտի օգտագործումը, որն առկա է ութ կարմիր լոլիկի մեջ, կզրոյացնի թոքերի, շագանակագեղձի, մաշկի և ստամոքսի քաղցկեղի առաջացումը:
Նշենք նաև, որ լոլիկը պահպանում է իր սննդարար հատկությունները նաև պահածոյացված վիճակում, ուստի նրա օգտակար հատկանիշները հասանելի են տարվա ցանկացած եղանակին:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ