Հազն աշնան և ձմռան սեզոնին ամենահաճախ հանդիպող առողջական խնդիրն է:
Այրած շաքարը նրբորեն հանգստացնում է լորձաթաղանթի բորբոքումը, այն նաև օգտագործվում է երեխաների կոկորդի ցավը հանգստացնելու համար:
Կարող եք շաքարային կոնֆետներ պատրաստել, սակայն ձեզ ենք առաջարկում մեկ այլ՝ ավելի համեղ տարբերակ:
Իհարկե, ուժեղ հազի դեպքում լավ կլինի դիմել բժշկի, սակայն հազի սկզբնական շրջանում առաջարկում ենք օգտագործել մի հրաշալի միջոց, որը կհանգստացնի հազն ու կոկորդի բորբոքումը:
Բաղադրություն
- 1 թ/գ այրած շաքար
- 200 մլ կաթ
- 2 բանան
Պատրաստման եղանակը
Սովորական շաքարը տաքացրեք գդալի մեջ:
Երբ շաքարի բյուրեղները հալվեն, և մասսան խտանա, շաքարը լցրեք կաթսայի մեջ, վրան տաք կաթ լցրեք:
2 հասած բանանը մաքրեք, մանրացրեք բլենդերով կամ պատառաքաղով:
Բանանն ավելացրեք տաք կաթին:
Ամբողջ խառնուրդը հասցրեք եռման, լավ խառնեք:
Կաթը հանեք կրակից, մի փոքր տաքացրեք և խմեք:
Այսպես պատրաստված շաքարն ունի խորխահան ազդեցություն, այն նաև օգնում է օրգանիզմին պայքարել բորբոքային պրոցեսների դեմ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews-ը
Կիսվե՛ք Ձեր ընկերների հետ