Կերեք օրական 3 ճ. գ. այս միջոցից և հրաշք կկատարավի. ձեր մազերը կսկսեն կախարդական ձևով աճել, իսկ տեսողությունը կլավանա

Like on FB:

Կանանց մեծ մասը, որոնց հաջողվում է 10-15 տարով երիտասարդ տեսք ունենալ, չեն դիմում թանկարժեք կոսմետիկ վիրաբուժության, բայց անհավանական լավ տեսք են ունենում:

zNews-ը ներկայացնում է 70-ամյա կնոջ, որը 40 տարեկանի տեսք ունի, և նա բացահայտել է երիտասարդության գաղտնիքը:

Նրա խոսքով՝ այդ բնական էլիքսիրը լավացրել է իր տեսողությունը և վերականգնում է երիտասադրությունը, մաշկը ավելի պիրկ է դարձրել, մազերը՝ ավելի խիտ:

Բաղադրիչները՝

  • 1. 2 միջին չափի կիտրոն
  • 2. 1 մեծ պճեղ սխտոր
    3. 5 ճ. գ մեղր
  • 4. 100 մլ. կտավատի յուղ

Պատրաստումը և օգտագործումը՝

Բլենդերի մեջ խառնեք սխտորը, 1 ամբողջ կիտրոնը և 1 կիտրոնն առանց կեղևի:

Լավ խառնեք նախքան կտավատի յուղը և մեղրն ավելացնելը ու նորից խառնեք:

Խառնուրդը պահեք ապակե տարայի մեջ սառնարանում:

Օգտագործեք 1 թ. գ. խառնուրդ ուտելուց 30 րոպե առաջ օրը 3 անգամ:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց zNews

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին

Popular

Ստուգիր գիտելիքներդ. դեռ ոչ ոք իդեալական 10 չի հավաքել այս թեստից առանց արտագրելու
8 սովորություններ, որոնք տառացիորեն կործանում են մեր ողնաշարը
Ախտանշաններ, որոնք վկայում են յոդի անբավարար մակարդակի մասին
Իմաստուն առակ. «Ի՞նչ արժես դու»
Ամենաանհամապատասխան զույգերն ըստ Կենդանակերպի նշանների
Խնձորի քացախը օգնում է ազատվել էկզեմայից, պիգմենտային բծերից, պեպեններից, ուգրիներից և կնճիռներից․ ահա, թե ինչպես կիրառել այն
Ցավի 8 տեսակներ, որոնք տղամարդը երբեք չպետք է անտեսի
Ինչպես ճիշտ սիրահարվել
Ինչու տղամարդը բաց չի թողնում ձեզ, անգամ եթե չի սիրում

Latest

Առանց դեղորայքի զարկերակային ճնշումն իջեցնելու ամենաարդյունավետ միջոցները
Որքան է ձմերուկի օրական չափաբաժինը երեխաների և չափահասների համար
Թաղման ժամանակ «հանգուցյալը» կենդանացել է (տեսանյութ)
Ինչպես որոշել, թե որ վիտամիններն են ձեզ պակասում
Քաղցկեղի 10 նախանշան, որոնք հարկավոր չէ անտեսել
Ինչպես ուտել հաց և չգիրանալ․ պարզ միջոց
Շուշաննա Թովմասյանի 8 ամսական որդու նոր լուսանկարները
Պաբլո Պիկասոն ապրել է 91 տարի և ահա թե ինչպիսի եզրակացության է հանգել կյանքի և մարդկանց մասին
«Ահա թե ինչեր ենք մենք ուտում ամեն օր»